Zvans (RU, ENG)
Rakstiet uz (LV, RU, ENG)
Ātrā piegāde
Vitamix Ascent A3500 blenderis
Vitamix Ascent A3500 blenderis
Vitamix Ascent A3500 blenderis
Vitamix Ascent A3500 blenderis
Vitamix Ascent A3500 blenderis
Vitamix Ascent A3500 blenderis
1 189,00 €
Produkta daudzums:

Mazākais pasūtījums šim produktam ir 1

Vitamix Ascent A3500 blenderis

Jaunās paaudzes viedais Vitamix Ascent A3500 smalcinātājs ar 5 automātiskām programmām, skārienekrānu, programmējamu taimeri un 10 gadu garantiju. Atklājiet sev visu Ascent Series A3500 potenciālu – 17 programmas un 500+ receptes, izmantojot iOS + Android app. Vitamix Ascent A3500 komplektācijā ietilpst: blendera korpuss, 2 l tilpuma trauks, stampa, lietošanas instrukcija, lietošanas ieteikumu grāmata First Blends. Tas ir gudrākais Vitamix Ascent ģimenes pārstāvis, paredzēts progresīviem cilvēkiem, kas novērtē augstu kvalitāti vai ērtības

Sazinieties ar konsultantiem – mēs palīdzēsim izvēlēties un arī nodrošināsim labāko Vitamix cenu Latvijā un ātru bezmaksas piegādi.a

Mēs garantējam vislabāko cenu un visātrāko piegādi Latvijā!

Vitamix Ascent A3500 blenderis mums ir noliktavā!

Piegādājam 1–2 darbadienu laikā visā Latvijā.

Iespējams norēķināties skaidrā naudā piegādes laikā (bezmaksas), līzingā vai ar bankas pārskaitījumu.

Garantējam labāko cenu Latvijā.

Vitamix Ascent A3500 blenderis
TEHNISKAIS APRAKSTS, SASTĀVS UN FUNKCIJAS

Svars
6.8 kg
Krāsa
Nerūsējošais tērauds
Spriegums
220V 50Hz
Kapacitāte
2.0 l
Preču zīme
Vitamix
Elektriskā jauda
1200 W
Garantija detaļām
2 gados
Garantija dzinējam
10 gados

Vitamix A3500i ASCENT Series Premium klases viedais pārtikas smalcinātājs pārsteidz ar stilīgu ārējo dizainu un tehnoloģiskām inovācijām. Blenderim ir 5 programmas un kulšanas trauka atpazīšanas funkcija, tāpēc ēdieni tiek lieliski pagatavoti jebkura tilpuma Vitamix Ascent taukā. Smalcinātājs arī ir aprīkots ar programmējamu taimeri, kas ļauj apturēt ierīci vēlamajā laikā.

Vitamix Ascent A3500 inovācijas:

  • Skārienekrāns ērtai vadībai
  • Digitālais taimeris ir ieprogrammējams uz laiku līdz 1 sekundei
  • Kulšanas trauka atpazīšana, izmantojot SELF-DETECT tehnoloģiju
  • Progresīva drošas darbības tehnoloģija
  • Mūsdienīgs nerūsējošā tērauda dizains
  • Atjaunināts kulšanas trauka dizains ar caurspīdīgu vāku
  • 5 automātiskas programmas
  • 10 gadu garantija visām detaļām un apkalpošanai
  • Viedā vadība ar lietotni Vitamix Perfect Blend

Piecas programmas – Kokteiļi, karstas zupas, mērces un plāceņi, saldēti deserti un lečas – automātiski iestata laiku un ierīces ātrumu atkarībā no cepšanas trauka lieluma un programmas beigās aptur blenderi. 

2 litru kulšanas trauka programmu apskats:

  • Kokteiļi: augļu, zaļā vai olbaltumvielu kokteiļa pagatavošanai vajadzēs tikai 50 sekundes 
  • Saldētie deserti: vaniļas-šokolādes vai banānu-zemeņu saldējumu varēsiet baudīt jau pēc 60 sekundēm. Šīs programmas laikā izmantojiet stampu, lai sastāvdaļas virzītu uz asmeņu pusi.
  • Mērces un smēriņi: svaigu pesto mērci vai avokado smēriņu var pagatavot 60 sekunžu laikā. 
  • Karstās zupas: perfektas konsistences zupu var pagatavot 5:45 minūtēs. 
  • Mazgāšana: ielejiet ūdeni un trauku mazgājamo līdzekli, mazgāšana prasīs tikai 35 sekundes. 

Izmantojot šīs 5 programmas, jūs varat pagatavot neierobežotu ēdienu klāstu, piemēram, izvēloties programmu Karstās zupas, varat pagatavot arī gardas mērces, karsto šokolādi vai ingvera tēju.

Manuāla vadība

Papildus minētajām programmām Vitamix ASCENT Series smalcinātājs ir aprīkots ar manuālu ātruma kontroli un pulsācijas funkciju, lai varētu iegūt vēlamo ēdiena tekstūru. Īpaši jaudīgais smalcinātāja motors ļauj viegli sasmalcināt graudus, riekstus, ledu un saldētus produktus. Saldējumu un biezu ēdienu, piemēram, zemesriekstu sviesta vai turku zirņu humosa, pagatavošanu ievērojami atvieglos Vitamix komplektā esošā stampa. Tāpēc jums nevajadzēs apturēt smalcinātāja darbību un kasīt nost produktus no trauka sieniņām.

Tehnoloģiska inovācija: Kulšanas trauks ar SELF-DETECT tehnoloģiju

Visiem ASCENT Series kulšanas traukiem ir SELF-DETECT tehnoloģija, ar kuru ierīce "atpazīst" trauku. Tādā veidā blenderis pielāgo automātiskās programmas izvēlētā tilpuma traukam, un ierīce nesāk darboties, kamēr trauks nav pareizi novietots uz motora bloka. Piemēram, ja izvēlas kokteiļu programmu un uzliek maza tilpuma trauku, ierīce darbosies īsāku laiku un patērēs mazāk elektroenerģijas. Izvēloties programmu Zupa, ierīce darbosies tikai tad, ja būs uzlikts trauks ar vāku, jo karstā tvaika izplūdei ir vajadzīgas atveres, kuras ir 2 litru traukam. Ja izvēlētā programma nav piemērota izvēlētajam traukam, smalcinātājs neieslēgsies. Pateicoties šai tehnoloģiskajai inovācijai, arī iesācējs var droši un ērti izmantot smalcinātāju.

Jauns trauks

Jaunajam 2 litru tilpuma Vitamix Ascent traukam ir caurspīdīgs vāks ar bloķēšanas sistēmu, tāpēc A2500 smalcinātājs sāks darboties tikai tad, ja vāks ir kārtīgi aizvērts. Caur caurspīdīgo vāku jūs varat redzēt gatavojamo ēdienu un vērot tā konsistenci, nepārtraucot kulšanas procesu. Ja smalcināšanas procesa laikā vēlaties pievienot papildu produktus, to var izdarīt, atverot vāciņu vāka augšpusē.

Vai vēlaties pagatavot biezeni mazulim, glāzi augļu kokteiļa vai ērti sasmalcināt sīpolu? Tad izvēlieties 0,6 l vai 0,225 l tilpuma papildu traukus ar malšanas pamatni. Ar šiem izturīgajiem traukiem no tritāna plastmasas, kas nesatur veselībai kaitīgo bisfenolu A (BPA-free), jūs varēsiet pagatavot arī pavisam nelielas ēdiena porcijas.

 

Viedā vadība

Atklājiet sev visu Ascent Series A3500 potenciālu – 17 programmas un 500+ receptes, izmantojot iOS + Android app. Vitamix Perfect Blend lietotni instalējiet savā mobilajā tālrunī no Google Play vai App Store. 

Vitamix ASCENT A3500i tiek piešķirta veselu 10 gadu garantija ierīcei, tās detaļām un apkalpošanai, ja smalcinātāju izmanto personīgai lietošanai.

Vitamix Ascent A3500i komplektācijā ietilpst: blendera korpuss, 2 l trauks, stampa, lietošanas instrukcija, lietošanas ieteikumu grāmata First Blends.

Tehniskie dati:
Izmēri: 20,3 cm x 27,9 cm x 43,2 cm (platums x dziļums x augstums)
Trauka tilpums: 2 litri; Jauda: 1200–1400 W, 230 V
 Svars: 6,8 kg 

Garantija: 10 gadi sadzīves lietošanai, 1 gads komerciālai lietošanai.

Ražotājs: Vita-Mix Corporation, ASV. 

 

 

Nav atsauksmju