Zvans (RU, ENG)
Rakstiet uz (LV, RU, ENG)
>FOTOEPILĀTORI

FOTOEPILĀTORI

Lielākā fotoepilatoru, kas paredzēti fotoepilācijai mājās, izvēle. Visus fotoepilatorus bezmaksas piegādājam 1–2 darbadienu laikā. Iespējami dažādi norēķināšanās veidi, fotoepilatorus varat iegādāties līzingā, maksāt skaidrā naudā piegādes brīdī vai ar bankas pārskaitījumu. Visiem Silk‘n, Beurer un Braun fotoepilatoriem piemērojama oficiāla 2 ga...

Lielākā fotoepilatoru, kas paredzēti fotoepilācijai mājās, izvēle. Visus fotoepilatorus bezmaksas piegādājam 1–2 darbadienu laikā. Iespējami dažādi norēķināšanās veidi, fotoepilatorus varat iegādāties līzingā, maksāt skaidrā naudā piegādes brīdī vai ar bankas pārskaitījumu. Visiem Silk‘n, Beurer un Braun fotoepilatoriem piemērojama oficiāla 2 gadu garantija, kuru iespējams pagarināt līdz 7 gadiem.

Mēs garantējam labāko fotoepilatoru cenu. Vienmēr aicinām jautāt un no plašās fotoepilācijas ierīču izvēles palīdzēsim atrast jums piemērotāko ierīci. Augstākā kvalitāte un saprātīga cena tikai Borvus.lv

Mēs bieži dzirdam jautājumu, kā izvēlēties fotoepilatoru. Galvenā fotoepilatoru atšķirība ir zibšņu skaits un epilācijas moduļa izmērs (platība, kurā tiek veikta fotoepilācija).

Visi fotoepilatori ir droši, tāpēc tos varat izmantot ne tikai ilgtermiņa kāju vai padušu fotoepilācijai, bet tie arī lieliski derēs sejas vai bikini zonas epilācijai.

Braun fotoepilatori – šīs Vācijas preču zīmes skaistumkopšanas un epilēšanas ierīces jau gadu desmitus ir nopelnījušas cilvēku, kas novērtē kvalitāti, cieņu. Vienkārši lietot, elegants dizains, drošība un kvalitāte ir iemesli, kāpēc cilvēki izvēlas Braun fotoepilatorus.

Silk‘n fotoepiliatori – lai gan Silkn preču zīme ir mazāk zināma, tās fotoepilatori ir populārākie. Silkn specializējas fotoepilatoru un to elementu ražošanā, tādēļ ar labāko cenas un kvalitātes attiecību var piedāvāt plašāko fotoepilatoru klāstu. Tāpat arī var piedāvāt inovatīvus modeļus, ar kuriem var veikt visa ķermeņa epilāciju, ieskaitot arī problemātiskās zonas vai seju.

Droši jautājiet un mēs palīdzēsim jums atrast labāko fotoepilatoru, lai vienkārši un ļoti ērti varētu uz ilgu laiku atbrīvoties no nepatīkamām procedūrām, un, protams, nevēlamajiem matiņiem.

Kārtot pēc
Kods: augstākā vispirms
Preču filtra veidošana
Kategorijas
Cena
Aplikatora laukums (см²)
Impulsu skaits gaismas impulsa avota modulim (zibšņu skaits)
Noliktavā: Yr
AKCIJA

Garantija: 24 mēneši. Ražotājs: braun.

Braun Silk-expert BD 5007 IPL fotoepilators ir visaugstākās...
Noliktavā: Nav
Nav atsauksmju
292,99 €
281,99 €
AKCIJA

Garantija: 24 mēneši. Ražotājs: braun.

Noliktavā: Nav
Nav atsauksmju
599,99 €
585,99 €
AKCIJA

Garantija: 24 mēneši. Ražotājs: braun.

Noliktavā: Nav
Nav atsauksmju
599,99 €
585,99 €

Garantija: 24 mēneši. Ražotājs: braun.

Noliktavā: Nav
Nav atsauksmju
395,00 €

Garantija: 24 mēneši. Ražotājs: braun.

Visdrošakais, visatrakais un visefektivakais IPL...
Noliktavā: Nav
Nav atsauksmju
539,00 €

Garantija: 24 mēneši. Ražotājs: braun.

Noliktavā: Nav
Nav atsauksmju
398,00 €

Garantija: 24 mēneši. Ražotājs: beurer.

2016./2017. gadā izvēlēts kā labākais skaistuma produkts...
Noliktavā: Yr
Nav atsauksmju
379,00 €

Ražotājs: beurer.

Beurer IPL tehnoloģija tik izvēlēta kā labākā Vācijā 2016....
Noliktavā: Yr
Nav atsauksmju
179,00 €

Fotoepilators Silk'n Glide Xpress 300.000 ir viens no...
Noliktavā: Yr
Nav atsauksmju
285,00 €

Noliktavā: Nav
Nav atsauksmju
87,00 €
Rādīt 13 - 24 no 26 vienības

Kā izvēlēties kvalitatīvu fotoepilatoru?

Fotoepilatori ir salīdzinoši jauna tehnika, taču tā strauji izplatās visā pasaulē, Eiropā un ir zināma Latvijā. Tā ir tādēļ, ka ar kvalitatīvu fotoepilatoru pat mājas apstākļos ir ļoti viegli, ātri un bez sāpēm likvidēt nevēlamos matiņus. Taču svarīgākais ir ne tikai tas, ka fotoepilatoru izmantot ir vienkārši un ērti. Vislabāko un lielāko prieku sagādā fotoepilācijas panāktais rezultāts, tā ir ilglaicīga matiņu likvidēšana un gluda, skaista, zīdaina ķermeņa āda.

Fotoepilators – tā ir ierīce, kurai ir jākalpo vismaz 10 gadus, tāpēc piedāvājam jums tikai labāko ražotāju modeļus. Vispopulārākie pasaulē ir Silk‘n fotoepilatori, kas izceļas ar jaunievedumiem, uzticamību un efektīvumu. Arī Vācijas uzņēmuma Beurer fotoepilatori, kuru atšķirība ir lieli aplikatori, tādēļ ērtāk fotoepilēt kājas. Arī solīdie Braun fotoepilatori.

Izvēloties fotoepilatoru, vajadzētu pievērst uzmanību vairākām galvenajām niansēm. Ir dažādi fotoepilatori – ar maināmām lampiņām un nemaināmām lampiņām (gaismas avotiem). Ar maināmām lampiņām populārākie ir Silk‘n Flash&Go un Beurer IPL9000 modeļi. Taču mūsdienu fotoepilatoros foto zibšņu skaits svārstās no 120 000 līdz 400 000, tādēļ visbiežāk nav jēgas maksāt papildus par maināmām lampiņām, bet ir vērts izvēlēties, piemēram, Silk‘nInfinity, kas tiek uzskatīts par pasaulē labāko fotoepilatoru.

Visi kvalitatīvie fotoepilatori ir ar barošanu no tīkla. Tā ir tāpēc, ka ierīcei jākalpo daudzus gadus, bet vēl nav izveidotas baterijas, kas nodrošina vienmērīgu elektroenerģijas sadali ilgtermiņā. Tāpēc, runājot par jūsu drošību – ilgmūžīgam un uzticamam fotoepilatoram jābūt ar barošanu no tīkla. Tādēļ visi Silk'n, Braun un Beurer fotoepilatori ne tikai ir ar barošanu no tīkla, bet tāpat tiem ir visaugstākie sertifikāti, kas apstiprina drošību.

Labu fotoepilatoru iespējams izmantot visam ķermenim – ieskaitot jutīgās vietas, kā, seja, paduses un bikini zona.

Mēs saprotam, ka no bagātīgā fotoepilatoru klāsta var būt grūti izvēlēties labāko fotoepilatoru sev. Tāpēc vienmēr esam gatavi jums palīdzēt. Katru dienu mēs strādājam ar labāko fotoepilācijas tehniku, lielāko daļu no fotoepilatoriem esam personīgi izmēģinājuši + uzkrājuši daudz klienšu atsauksmju, tāpēc ar prieku jums ieteiksim un palīdzēsim atbildēt uz visiem jautājumiem, kas radušies, lai sasniegtu labāko rezultātu jūsu fotoepilācijā.

 

Ātra piegāde
Piegādājam 1–2 darbadienu laikā visā Latvijā.
Operatīva palīdzība pa telefonu
7 dienas nedēļā 8.00– 18.00.
Dažādi norēķināšanās veidi
Ar bankas pārskaitījumu vai skaidrā naudā piegādes laikā