Ēdiens saglabā savu struktūru un saglabājas vērtīgās uzturvielas. Piemēram, brokoļi, kuri ir gatavoti ar tvaiku, saglabā vairāk nekā 80% C vitamīna, kamēr ūdenī vārītie – tikai 30%.
Gatavošanai ar tvaiku nav nepieciešama eļļa vai citas taukvielas, daudz mazāk ‘prasās’ izmantot sāli un citas garšvielas, pateicoties produktu dabīgās garšas saglabāšanai.
Gaļa un zivs nebūs pārcepta un nezaudēs savu sulīgumu, tāpat gaļas produktiem nebūs cieta un sīksta garoza, kāda visbiežāk ir gatavojot tos krāsnī.
Ēdiena gatavošana ar tvaiku ir vienkārša, jo ēdiens nevar pārcepties vai pārvārīties, tādēļ gatavošanas procesam nav jāvelta laiks ēdiena pieskatīšanai!
Jauda: 1000W
Mēs garantējam vislabāko cenu un visātrāko piegādi Latvijā!
Piegādājam 1–2 darbadienu laikā visā Latvijā.
Iespējams norēķināties skaidrā naudā piegādes laikā (bezmaksas), līzingā vai ar bankas pārskaitījumu.
Garantējam labāko cenu Latvijā.
Nav atsauksmju
Ievadiet meklējamā produkta atslēgvārdu / nosaukumu vai produkta kodu. Noklikšķiniet, lai meklētu.