Zvans (RU, ENG)
Rakstiet uz (LV, RU, ENG)
>Skuvekļi

Skuvekļi

Kāpēc ir vērts izvēlēties Braun skuvekļus?

Braun skuvekļi ir populāri visā pasaulē un tiek ļoti augsti novērtēti Lietuvā vairāku galveno iemeslu dēļ. Pirmkārt, ir pierādīts, ka Braun skuvekļi vismazāk kairina vīriešu ādu, tāpēc skūšanās kļūst patīkamāka un komfortablāka. Otrkārt, iemesls, kāpēc ir vērts izvēlēties Braun skuvekļus, ir nevainojama...

Kāpēc ir vērts izvēlēties Braun skuvekļus?

Braun skuvekļi ir populāri visā pasaulē un tiek ļoti augsti novērtēti Lietuvā vairāku galveno iemeslu dēļ. Pirmkārt, ir pierādīts, ka Braun skuvekļi vismazāk kairina vīriešu ādu, tāpēc skūšanās kļūst patīkamāka un komfortablāka. Otrkārt, iemesls, kāpēc ir vērts izvēlēties Braun skuvekļus, ir nevainojama kvalitāte. Skuvekļi ir ražoti Vācijā,ievērojot augstāko un stingrāko kontroli, tāpēc tie ir ļoti uzticami un izturīgi. Trešā svarīgākā nianse ir plaša izvēle, sākot ar 1. un beidzot ar 9. Braun sēriju – visiem skuvekļiem ir savas priekšrocības, bet galvenais vārds skuveklim paliek „kvalitāte”. Ūdens izturīgi skuvekļi, skuvekļi ar režģi, un tas viss tagad par ļoti labu cenu.

Braun skuvekļus raksturo ļoti ērta vadība un tīrs skuvums. Lielākajai daļai skuvekļu ir iebūvēts trimmeris bārdas matiņu noņemšanai un precīzai veidošanai. Tāpat ir svarīgi tas, ka Braun izmantotās baterijas ir ļoti ilgmūžīgas, tāpēc ar vienu uzlādi var skūties ilgāku laiku.

Braun skuvekļi nekad nemeklēja kompromisus uz kvalitātes rēķina, tāpēc vācu inženieri vienkārši netērēja laiku un centās izdarīt vislabāk. Daudzi vīrieši ar pārliecību teiktu un piekristu, ka viņiem izdevās un ne velti Braun skuveklis ir labākais skuveklis, rokās, kuras novērtē kvalitāti.

Nav svarīgi, vai skujaties tīri, vai audzējat un formējat bārdu – vērsieties pie mums un mēs ar prieku palīdzēsim atrast vislabāk jūsu vajadzībām atbilstošu Braun vīriešu skuvekli. Vienkārši ļoti cenšamies, lai labākie skuvekļi par labākajām cenām ātri tiktu jums piegādāti. Tā ir vislabākā dāvana.

Kārtot pēc
Kods: augstākā vispirms
Preču filtra veidošana
Ražotājs
Cena
Braun skuveklis series
Kategorijas
Skuvekļa tips
Piedevas tips

Noliktavā: Yr
Nav atsauksmju
259,00 €

Garantija: 24 mēneši. Ražotājs: braun.

Noliktavā: Yr
Nav atsauksmju
22,00 €

Garantija: 24 mēneši. Ražotājs: braun.

Universāls šķidrums, kas paredzēts Braun skuvekļu tīrīšanai un...
Noliktavā: Yr
Nav atsauksmju
12,99 €

Ražotājs: braun.

Braun skuvekļa nazīšu, kas pazīstami arī kā „skuvekļa...
Noliktavā: Yr
Nav atsauksmju
22,00 €

Series 7 – tehnoloģiski progresīvākais Braun skuveklis. Tā...
Noliktavā: Yr
Nav atsauksmju
229,00 €

Noliktavā: Yr
Nav atsauksmju
19,99 €

Garantija: 24 mēneši. Ražotājs: braun.

Noliktavā: Yr
Nav atsauksmju
20,00 €

Ražotājs: braun.

Saderība ar Braun 8.sērijas skuvekļiem: 8320s, 8325s, 8330s,...
Noliktavā: Yr
Nav atsauksmju
39,00 €

Ražotājs: braun.

Saderīgs ar BRAUN 300 un BRAUN 3000 sērijas skuvekļiem
Noliktavā: Yr
Nav atsauksmju
25,00 €

Braun 40b, šī nomaināmā  dzesēšanas galva Braun Cooltec...
Noliktavā: Yr
Nav atsauksmju
29,00 €
Rādīt 49 - 60 no 138 vienības

Uz ko vērst uzmanību, izvēloties skuvekli?

Kāpēc Braun skuveklim ir režģis?
Jo labāk pieglaužas pie ādas un mazāk to kairina. Tas ir īpaši svarīgi tad, kad ir jutīga sejas āda, ar noslieci uz alerģijām, izsitumiem – tad patiesi ir jāizvēlas skuveklis ar režģi. Ar tādu skuvekli noskuj labāk, t. i., tuvāk ādai. Tas ir lielisks risinājums, ja esat pieradis skūties katru dienu. Skuvekļiem ar režģi var būt no 1 līdz 3 asmeņu un režģu komplektiem. Modeļi ar vienu režģi darbojas visvājāk, bet ar trim – visspēcīgāk. Tātad, jo vairāk režģu, jo lielāka skūšanās jauda un ātrums. 

Izvēloties Braun skuvekli, ir jāpievērš uzmanība tam, cik skuveklis ir ūdensizturīgs. Visi skuvekļi ir viegli izskalojami, taču labāki modeļi ir vēl ūdensizturīgāki, un tas nozīmē, ka jūs varat skuvekli droši izmantot, teiksim, dušā. Ir modeļi, kuri piemēroti mitrai un universālai skūšanai. Mitras skūšanās skuvekļus var izmantot mazgājoties dušā. Ar universālo skuvekli var skūties gan sausajā, gan mitrajā režīmā.

Kopšana. Braun skuvekļi izceļas ar ļoti vieglu tīrīšanu – lai izskalotu skuvekli parasti pietiks tikai ar laiku līdz 10 sekundēm. Taisnība, ka pēc kāda laika skūšanās asmeņi kļūst truli, mašīnu pie ādas jāsāk vairāk spiest, pastiprinās ādas kairinājums. Tā ir zīme, ka jāmaina skuvekļa asmeņi. Visbiežāk pietiek tos nomainīt reizi 1–2 gados, bet labāk izlasīt lietošanas instrukciju, jo katram modelim asmeņi ir maināmi atšķirīgi. Tāpēc ir svarīgi neizvēlēties ražotājus viendienīšus, lai vēlāk varētu viegli atrast skuvekļa galviņas.

Ērta tīrīšana. Ir trīs standarta tīrīšanas veidi – zem tekoša ūdens, ar birstīti, automātiska tīrīšana. Automātiskā tīrīšana ir ērtākā, taču arī maksā visdārgāk. Skūšanās galviņas mehānismu izjaukt ir ļoti vienkārši, tāpēc ne vienmēr ir vērts papildus maksāt par automātiskās tīrīšanas funkciju. Skūšanās asmeņus ir ieteicams tīrīt vismaz katrā trešajā skūšanās reizē. 

Skuvekļa baterija. Runājot par bateriju, ir lietderīgi izskaidrot 4 aspektus:

1. Baterijas uzlādes veids. Ar vadu vai uzlādes staciju? Viennozīmīgi ir ērtāk, kad skuvekļa baterija ir uzlādējama ar vadu; ja baterija izlādējas, skuveklim var pievienot vadu un skūties tālāk. Uzlādēšanas stacijas gadījumā būs jāgaida, līdz kamēr skuveklis uzlādēsies.

2. Ātrās uzlādes funkcija. Tikai dažu minūšu laikā skuveklis tiek uzlādēts tik daudz, lai pietiktu vienai skūšanās reizei. 

3. Baterijas uzlādes laiks. Jo īsāks, jo labāk. 

4. Baterijas darbības laiks. Šajā gadījumā ir pretēji – jo ilgāks, jo labāk.  

Trimmeris – ņemiet vērā, ka skuveklī būtu jābūt iebūvētam trimmerim. Tas ir ļoti ērti un noderīgi, veidojot bārdu un tiecoties pēc precizitātes.

Ātra piegāde
Piegādājam 1–2 darbadienu laikā visā Latvijā.
Operatīva palīdzība pa telefonu
7 dienas nedēļā 8.00– 18.00.
Dažādi norēķināšanās veidi
Ar bankas pārskaitījumu vai skaidrā naudā piegādes laikā