Vācijā ražotās Lotan vokpannas bieži un pamatoti tiek dēvētas par labākajām pasaulē. Tās ir Vācijas rūpnīcās ar rokām izgatavotas lietās dziļās vokpannas, kas paredzētas profesionāļiem un gardēžiem, kuri gatavo mājās, ar karstumizturīgu rokturi. Patentētais lotana un titāna maisījums ilgus gadus ir uzlabots laboratorijās. Tāpēc rezultāts ir izde...

Vācijā ražotās Lotan vokpannas bieži un pamatoti tiek dēvētas par labākajām pasaulē. Tās ir Vācijas rūpnīcās ar rokām izgatavotas lietās dziļās vokpannas, kas paredzētas profesionāļiem un gardēžiem, kuri gatavo mājās, ar karstumizturīgu rokturi. Patentētais lotana un titāna maisījums ilgus gadus ir uzlabots laboratorijās. Tāpēc rezultāts ir izdevies lielisks – pannas ne tikai ir ļoti stingras, izturīgas pret skrāpējumiem, karstumu, nedeformējas, bet arī vienmērīgi un ļoti efektīvi sadala siltumu. Pilnīgi drošais Lotan® pannas pārklājums sastāv no 5 slāņiem: Lietais alumīnijs apstrādāts ar abrazīvu strūklu + Titāna oksīda slānis + Pretkorozijas slānis + Ciets slānis ar minerālu daļiņām + Pretpiedeguma slānis. 

Apaļdibena vokpannas (WOK pannas), kas ir ļoti populāras Āzijā un tiek plaši izmantotas. Vokpannā vēlamos Austrumu ēdienus varēsiet pagatavot dažās minūtēs. 

Vairāk par vokpannām un to īpašībām lasiet šīs lapas apakšā.

Vairāk

Vokpannas (WOK panna) Šeit pašlaik nav produktu šajā kategorijā.

Ja  rūpējaties par ķermeņa līnijām, jūs droši vien esat dzirdējuši par Ķīnas vokpannu. Tajā pagatavotais ēdiens ir ar mazu kaloriju daudzumu un ir garšīgs, jo cepts augstā temperatūrā, gandrīz bez taukvielām un ļoti īsu laiku.  

  • Vokpanna (WOK panna) ir apaļa, tā ir samērā augsta, ar izliektu dibenu un plānām sieniņām. Tāpēc uz uguns tā sasilst ļoti ātri – gaļu tajā var izcept tikai pāris minūšu laikā, dārzeņus – dažu sekunžu laikā.  

  • Tā kā cepas ātri, dārzeņi ir kraukšķīgi, saglabā dabisko aromātu un ļoti daudz noderīgu vielu un vitamīnu.  

  • Galvenais – produktus cepšanai vajag smalki sagriezt un cept pēc kārtas.  

  • Visas sastāvdaļas jāsagatavo iepriekš. Vokpannā cep tik ātri, ka tad, kad pannu uzliek uz plīts, laika dārzeņu tīrīšanai un griešanai tiešām vairs nebūs.  

  • Vokpannā nevar likt pārāk daudz produktu – traukā samazināsies temperatūra un ēdiens sāks vārīties vai sautēties, tāpēc ēdiens nebūs kraukšķīgs. Optimālais produktu daudzums pannā – 200–300 g.  

  • Gatavojot produkti visu laiku jāmaisa. Jūs varat darīt to ar lāpstiņu vai bieži sakratot pannu uz augšu, lai piltuves formas trauka zemākajā, t. i., karstākajā vietā nokļūtu arvien citi gabaliņi un ēdiens izceptos ātrāk un vienmērīgāk.  

  • Pirms cepšanas vokpannā gaļu ieteicams sagriezt (šķērseniski muskuļaudiem) mazos gabaliņos un iemarinēt.  

  • Dārzeņus parasti griež plānās strēmelēs – jo cietāks dārzenis, jo plānākās. Cietākos dārzeņus pannā liek pirmos.  

  • Tā kā visi produkti vokpannā tiek pastāvīgi maisīti, taukvielu vajag pavisam maz –vienas porcijas cepšanai pietiek ar vienu karoti eļļas.

Salidzini.lv logotips