Visaugstākās kvalitātes Vācijā izgatavotas pannas Lotan®, klātas ar izturīgu un drošu 5 slāņu pretpiedeguma pārklājumu. Paredzēta profesionāļiem un gardēžiem. 

Pannas ieguvušas ne vienu vien apbalvojumu un bieži vien tiek dēvētas par labākajām pasaulē.  

Pannas izgatavotas no speciāla augstas kvalitātes izturīga alumīnija sakausējuma.  Lot...

Visaugstākās kvalitātes Vācijā izgatavotas pannas Lotan®, klātas ar izturīgu un drošu 5 slāņu pretpiedeguma pārklājumu. Paredzēta profesionāļiem un gardēžiem. 

Pannas ieguvušas ne vienu vien apbalvojumu un bieži vien tiek dēvētas par labākajām pasaulē.  

Pannas izgatavotas no speciāla augstas kvalitātes izturīga alumīnija sakausējuma.  Lotan® pannu korpusa sieniņu biezums ir 9 mm, bet līdzenais pannas dibens lieliski piekļaujas plīts virsmai. Progresīvās ražošanas tehnoloģijas garantē pannas korpusa stabilitāti, izturību pret deformāciju, ātru sasilšanu, vienmērīgu temperatūras sadalīšanos, lēnu atdzišanu un enerģijas patēriņa efektivitāti. 

Drošais Lotan® pannu pārklājums sastāv no daudziem slāņiem:

  1. Lietais alumīnijs apstrādāts ar abrazīvu strūklu – lietā alumīnija apstrāde ar abrazīvu strūklu nodrošina korpusa un pārklājuma slāņa kvalitatīvu adhēziju. 

  1. Titāna oksīda slānis – gandrīz tikpat ciets kā dimants, tas droši pasargā no skrāpējumiem. 

  1. Pretkorozijas slānis – optimāli pasargā pārklājuma virsējos slāņus no agresīviem mazgāšanas līdzekļiem un skābēm. 

  1. Cietais slānis ar minerālu daļiņām – nodrošina ilgtermiņa izturību pret noberšanos. 

  1. Pretpiedeguma slānis – pēdējais pretpiedeguma pārklājuma slānis Lotan®  ar antibakteriālu efektu. 

Tās ir ilgmūžīgas, pret skrāpējumiem izturīgas un pilnīgi drošas pannas. Pannu pārklājums tāpat, tas nesatur PFOA (perfluoroktānskābi). Šis kvalitatīvais pretpiedeguma pārklājums dod iespēju gatavot ēdienu, izmantojot minimālu tauku daudzumu.  

Stabilie, ar karstumizturīgu vītnes uzmavu fiksētie rokturi nelūst un neizļogās. Pannas var droši izmantot līdz 240 ˚C uzkarsētā cepeškrāsnī.  

Šīs pannas ir viegli kopjamas, parasti pietiek tikai izslaucīt ar mīkstu audumu, tās var arī mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā vai vienkārši ar siltu ūdeni un trauku mazgājamo līdzekli. 

Rūpnīcā Vācijā saskaņā ar pastāvošajām tradīcijām un augstu kvalitātes kontroli, izmantojot cilvēku roku darbu, tiek izlieta, apstrādāta un iepakota ikviena Lotan® panna, tie ir unikāli un izcilas kvalitātes izstrādājumi.  

Šīs pannas ātri novērtēja ne tikai gardēži, kas gatavo mājās, bet arī profesionāli pavāri.

Vairāk

Pannas un vāki Šeit ir 11 preces.

Apakškategorijas

  • Klasiskās lietās pannas

    Visaugstākās kvalitātes Vācijā izgatavotas pannas Lotan®, klātas ar izturīgu un drošu 5 slāņu pretpiedeguma pārklājumu. Paredzēta profesionāļiem un gardēžiem. 

    Pannas ieguvušas ne vienu vien apbalvojumu un bieži vien tiek dēvētas par labākajām pasaulē.  

    Pannas izgatavotas no speciāla augstas kvalitātes izturīga alumīnija sakausējuma.  Lotan® pannu korpusa sieniņu biezums ir 9 mm, bet līdzenais pannas dibens lieliski piekļaujas plīts virsmai. Progresīvās ražošanas tehnoloģijas garantē pannas korpusa stabilitāti, izturību pret deformāciju, ātru sasilšanu, vienmērīgu temperatūras sadalīšanos, lēnu atdzišanu un enerģijas patēriņa efektivitāti. 

  • Indukcijas pannas

    Lietās Lotan indukcijas pannas ir vienas no labākajām pasaulē un tiek izmantotas profesionālās virtuvēs un gardēžu mājās. 

    Augstas kvalitātes lietās pannas ir piemērotas indukcijas virsmām. Gatavojiet ēdienu ērti – ar Vācijā ražotām Lotan pannām, kas paredzētas indukcijas plītīm. Mūsu interneta veikalā pērciet vislabākās kvalitātes pannas, kas paredzētas indukcijas plītīm.

  • Pannas sautēšanai...

    Dziļās pannas sautēšanai ir ļoti ērtas, un ir bezgala daudz veidu to izmantošanai virtuvē. Lotan dziļajā pannā ar augstām sieniņām jūs varat sautēt savu iecienītāko gaļu vai dārzeņus, jūs pat varat pannu likt krāsnī! 5 slāņu pārklājuma dēļ šīs lietās pannas tiek uzskatītas par vienām no labākajām pasaulē. Pannas izgatavotas Vācijā.  

    Pretpiedeguma pārklājums. Rokturis: izturīgs līdz 240 ˚C. Korpusa materiāls: 5 slāņu alumīnija sakausējums ar titānu.

  • Grilēšanas pannas

    Grila pannas ir taisnstūra vai apaļas formas, ar nelīdzenu, rievotu dibenu, kurā sakrājas izdalījusies sula, tāpēc gaļu var cept sausu. Tādā veidā gaļa izcepas sulīgāka un garšīgāka. Taukvielas šādās pannas gandrīz netiek izmantotas. 

    Kurš gan varētu atteikties no sulīga gaļas vai zivs cepeša, gardiem grilētiem dārzeņiem vai svaigi pagatavota burgera? Tātad, ja vien jūs esat grilētu ēdienu cienītājs, šīs jaunās Lotan Grill rievotās pannas ir domātas tieši jums! 

    Lotan lietās grila pannas tiek ražotas Vācijā, un katrai pannai ir veseli 5 dažādi slāņi, kas nodrošina profesionālu kvalitāti. 

  • Vokpannas (WOK panna)

    Vācijā ražotās Lotan vokpannas bieži un pamatoti tiek dēvētas par labākajām pasaulē. Tās ir Vācijas rūpnīcās ar rokām izgatavotas lietās dziļās vokpannas, kas paredzētas profesionāļiem un gardēžiem, kuri gatavo mājās, ar karstumizturīgu rokturi. Patentētais lotana un titāna maisījums ilgus gadus ir uzlabots laboratorijās. Tāpēc rezultāts ir izdevies lielisks – pannas ne tikai ir ļoti stingras, izturīgas pret skrāpējumiem, karstumu, nedeformējas, bet arī vienmērīgi un ļoti efektīvi sadala siltumu. Pilnīgi drošais Lotan® pannas pārklājums sastāv no 5 slāņiem: Lietais alumīnijs apstrādāts ar abrazīvu strūklu + Titāna oksīda slānis + Pretkorozijas slānis + Ciets slānis ar minerālu daļiņām + Pretpiedeguma slānis. 

    Apaļdibena vokpannas (WOK pannas), kas ir ļoti populāras Āzijā un tiek plaši izmantotas. Vokpannā vēlamos Austrumu ēdienus varēsiet pagatavot dažās minūtēs. 

    Vairāk par vokpannām un to īpašībām lasiet šīs lapas apakšā.

  • Vāki (pannām, katliem,...

    Augstas kvalitātes stikla vāki Lotan® ar ventilācijas atveri tvaikiem 

    Vāki ir izgatavoti no bieza, stingra un karstumizturīga stikla ar ventilācijas atveri tvaikiem. 

    Lotan® vāku rokturi ir stingri un karstumizturīgi, tos var izmantot līdz 240˚C sakarsētā cepeškrāsnī. 

    Šie vāki ir viegli kopjami, tos var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā vai vienkārši ar siltu ūdeni un trauku mazgāšanas līdzekli. 

    Tie efektīvi palīdz saglabāt siltumu un nodrošina enerģijas patēriņa efektivitāti. 

    Vāli ir paredzēti un ideāli piemēroti Lotan® pannām, katliem, pīlēm.  
    Vairāk par Lotan katlu vai pannu vāku unikalitāti varat izlasīt aprakstā šīs lapas apakšā. 

Rādīt 1 - 11 of 11 vienības
Rādīt 1 - 11 of 11 vienības

Kā izvēlēties labu pannu?

1. un vissvarīgākais noteikums. „Presētās pannas” nekad un nekādos apstākļos nebūs pārākas par lietajām. Vienmērīga siltuma sadale, sieniņu biezums un siltuma saglabāšana, spēks... visos aspektos. Bet pats svarīgākais – lietās pannas nedeformējas. Prakse rāda, ka pat augstas kvalitātes ražotāju „presētās” masveidā ražotās pannas diezgan ātri mazliet deformējas (rodas iedobums vai izcēlums). Pietiek pat ar nelielu deformāciju, lai panna slikti piekļautos. Vēl vairāk – izcēlums neļauj eļļai vienmērīgi izplūst, tāpēc cepšana notiek nevienmērīgi vai arī jūs pievienojat arvien vairāk un vairāk taukvielu. Ja vēlaties augstas kvalitātes un ilgmūžīgu pannu – tai jābūt lietajai pannai.

Labākā izvēle ir lietās pannas no leģēta alumīnija – tās izgatavo nevis presējot, bet ar liešanas metodi, norūda augstā temperatūrā – šādas pannas nodrošina korpusa stabilitāti, izturību pret deformāciju, ātru pannas sasilšanu, vienmērīgu temperatūras sadalījumu un izturību pret deformāciju neatkarīgi no tā, vai pannu mazgājat atdzisušu vai karstu. Tā kā smagākā pannā ar biezākām sieniņām siltums sadalās vienmērīgi, šādā pannā ēdiens ilgāk saglabājas karsts, bet panna ilgi saglabā siltumu.

2. ieteikums. Cilvēki bieži vien aizmirst, ka svarīga pannas daļa ir rokturis. Kvalitatīvas pannas rokturim jāspēj izturēt lielu karstumu. Labs rokturis sniedz vairākas priekšrocības – piemēram, ja nepieciešams, ir ļoti ērti, ja varat pannu likt tieši cepeškrāsnī. Labas pannas rokturim jābūt pieskrūvētam ar skrūvi. Nepieciešamības gadījumā jūs varat to pievilkt, ja pēc ilgas lietošanas tā ir atslābusi, vēl neliela priekšrocība – to var nomainīt (taču tas reti ir nepieciešams, ja nu vienīgi komplektā uzreiz ir bijusi nekvalitatīva un jūs vēlaties augstākas klases rokturi). Katrā ziņā pannas, kuru rokturiem ir kniedes – visa galva šajā gadījumā zaudē funkcionalitāti. Pēc mūsu domām – laba panna ir tikai ar skrūvi.

3. ieteikums. Pannas pārklājums. Pannas pārklājumam jābūt līdzenam un efektīvi jāsadala siltums. Labam un kvalitatīvam, restorāniem piemērotam pārklājumam jābūt bez PFOA (perfluoroktānskābes). Laba panna ir viegli tīrāma + to var likt trauku mazgājamā mašīnā. Galu galā – labā pannā jūs izmantojat mazāk taukvielu, tāpēc to kopt ir vēl vieglāk.  

Arī pannas izmērs ir svarīgs. Pannas lielums ir viens no svarīgākajiem kritērijiem, jo, izvēloties pareizo pannu, varēsiet izcept optimālu ēdiena daudzumu. Ja jūs dzīvojat viens, ģimenes panna jums nebūs visai ērta, savukārt četru cilvēku ģimenei maza panna nav piemērota. Tieši pannas diametru ir visērtāk izvēlēties pēc tā, cik cilvēkiem parasti gatavosiet. „Jāatceras, ka arī vienam cilvēkam var būt draugi un citi viesi. Vislabāk, ja ir vairākas dažādu diametru pannas – maza, vidēja un liela diametra. Ikvienā gadījumā mēs izmantojam citu pannu, piemēram, ja jūs vēlaties izcept dažas olas, kāpēc gan ņemt lielu pannu? Tā mēs patērēsim arī lielu daudzumu enerģijas.

Salidzini.lv logotips