Zvans
Rakstiet uz
>Pannas un vāki

Pannas un vāki

Visaugstākās kvalitātes Vācijā izgatavotas pannas Lotan®, klātas ar izturīgu un drošu 5 slāņu pretpiedeguma pārklājumu. Paredzēta profesionāļiem un gardēžiem. 

Pannas ieguvušas ne vienu vien apbalvojumu un bieži vien tiek dēvētas par labākajām pasaulē.  

Pannas izgatavotas no speciāla augstas kvalitātes izturīga alumīnija sakausējuma.  Lot...

Visaugstākās kvalitātes Vācijā izgatavotas pannas Lotan®, klātas ar izturīgu un drošu 5 slāņu pretpiedeguma pārklājumu. Paredzēta profesionāļiem un gardēžiem. 

Pannas ieguvušas ne vienu vien apbalvojumu un bieži vien tiek dēvētas par labākajām pasaulē.  

Pannas izgatavotas no speciāla augstas kvalitātes izturīga alumīnija sakausējuma.  Lotan® pannu korpusa sieniņu biezums ir 9 mm, bet līdzenais pannas dibens lieliski piekļaujas plīts virsmai. Progresīvās ražošanas tehnoloģijas garantē pannas korpusa stabilitāti, izturību pret deformāciju, ātru sasilšanu, vienmērīgu temperatūras sadalīšanos, lēnu atdzišanu un enerģijas patēriņa efektivitāti. 

Drošais Lotan® pannu pārklājums sastāv no daudziem slāņiem:

  1. Lietais alumīnijs apstrādāts ar abrazīvu strūklu – lietā alumīnija apstrāde ar abrazīvu strūklu nodrošina korpusa un pārklājuma slāņa kvalitatīvu adhēziju. 

  1. Titāna oksīda slānis – gandrīz tikpat ciets kā dimants, tas droši pasargā no skrāpējumiem. 

  1. Pretkorozijas slānis – optimāli pasargā pārklājuma virsējos slāņus no agresīviem mazgāšanas līdzekļiem un skābēm. 

  1. Cietais slānis ar minerālu daļiņām – nodrošina ilgtermiņa izturību pret noberšanos. 

  1. Pretpiedeguma slānis – pēdējais pretpiedeguma pārklājuma slānis Lotan®  ar antibakteriālu efektu. 

Tās ir ilgmūžīgas, pret skrāpējumiem izturīgas un pilnīgi drošas pannas. Pannu pārklājums tāpat, tas nesatur PFOA (perfluoroktānskābi). Šis kvalitatīvais pretpiedeguma pārklājums dod iespēju gatavot ēdienu, izmantojot minimālu tauku daudzumu.  

Stabilie, ar karstumizturīgu vītnes uzmavu fiksētie rokturi nelūst un neizļogās. Pannas var droši izmantot līdz 240 ˚C uzkarsētā cepeškrāsnī.  

Šīs pannas ir viegli kopjamas, parasti pietiek tikai izslaucīt ar mīkstu audumu, tās var arī mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā vai vienkārši ar siltu ūdeni un trauku mazgājamo līdzekli. 

Rūpnīcā Vācijā saskaņā ar pastāvošajām tradīcijām un augstu kvalitātes kontroli, izmantojot cilvēku roku darbu, tiek izlieta, apstrādāta un iepakota ikviena Lotan® panna, tie ir unikāli un izcilas kvalitātes izstrādājumi.  

Šīs pannas ātri novērtēja ne tikai gardēži, kas gatavo mājās, bet arī profesionāli pavāri.

Kārtot pēc
Preču filtra veidošana
Kategorijos
Cena
Gamintojai
Rādīt 1 - 11 no 11 vienības
Kā izvēlēties labu pannu? 1. un vissvarīgākais noteikums. „Presētās pannas” nekad un nekādos apstākļos nebūs pārākas par lietajām. Vienmērīga siltuma sadale, sieniņu biezums un siltuma saglabāšana, spēks... visos aspektos. Bet pats svarīgākais – lietās pannas nedeformējas. Prakse rāda, ka pat augstas kvalitātes ražotāju „presētās” masveidā ražotās pannas diezgan ātri mazliet deformējas (rodas iedobums vai izcēlums). Pietiek pat ar nelielu deformāciju, lai panna slikti piekļautos. Vēl vairāk – izcēlums neļauj eļļai vienmērīgi izplūst, tāpēc cepšana notiek nevienmērīgi vai arī jūs pievienojat arvien vairāk un vairāk taukvielu. Ja vēlaties augstas kvalitātes un ilgmūžīgu pannu – tai jābūt lietajai pannai. Labākā izvēle ir lietās pannas no leģēta alumīnija – tās izgatavo nevis presējot, bet ar liešanas metodi, norūda augstā temperatūrā – šādas pannas nodrošina korpusa stabilitāti, izturību pret deformāciju, ātru pannas sasilšanu, vienmērīgu temperatūras sadalījumu un izturību pret deformāciju neatkarīgi no tā, vai pannu mazgājat atdzisušu vai karstu. Tā kā smagākā pannā ar biezākām sieniņām siltums sadalās vienmērīgi, šādā pannā ēdiens ilgāk saglabājas karsts, bet panna ilgi saglabā siltumu. 2. ieteikums. Cilvēki bieži vien aizmirst, ka svarīga pannas daļa ir rokturis. Kvalitatīvas pannas rokturim jāspēj izturēt lielu karstumu. Labs rokturis sniedz vairākas priekšrocības – piemēram, ja nepieciešams, ir ļoti ērti, ja varat pannu likt tieši cepeškrāsnī. Labas pannas rokturim jābūt pieskrūvētam ar skrūvi. Nepieciešamības gadījumā jūs varat to pievilkt, ja pēc ilgas lietošanas tā ir atslābusi, vēl neliela priekšrocība – to var nomainīt (taču tas reti ir nepieciešams, ja nu vienīgi komplektā uzreiz ir bijusi nekvalitatīva un jūs vēlaties augstākas klases rokturi). Katrā ziņā pannas, kuru rokturiem ir kniedes – visa galva šajā gadījumā zaudē funkcionalitāti. Pēc mūsu domām – laba panna ir tikai ar skrūvi. 3. ieteikums. Pannas pārklājums. Pannas pārklājumam jābūt līdzenam un efektīvi jāsadala siltums. Labam un kvalitatīvam, restorāniem piemērotam pārklājumam jābūt bez PFOA (perfluoroktānskābes). Laba panna ir viegli tīrāma + to var likt trauku mazgājamā mašīnā. Galu galā – labā pannā jūs izmantojat mazāk taukvielu, tāpēc to kopt ir vēl vieglāk.   Arī pannas izmērs ir svarīgs. Pannas lielums ir viens no svarīgākajiem kritērijiem, jo, izvēloties pareizo pannu, varēsiet izcept optimālu ēdiena daudzumu. Ja jūs dzīvojat viens, ģimenes panna jums nebūs visai ērta, savukārt četru cilvēku ģimenei maza panna nav piemērota. Tieši pannas diametru ir visērtāk izvēlēties pēc tā, cik cilvēkiem parasti gatavosiet. „Jāatceras, ka arī vienam cilvēkam var būt draugi un citi viesi. Vislabāk, ja ir vairākas dažādu diametru pannas – maza, vidēja un liela diametra. Ikvienā gadījumā mēs izmantojam citu pannu, piemēram, ja jūs vēlaties izcept dažas olas, kāpēc gan ņemt lielu pannu? Tā mēs patērēsim arī lielu daudzumu enerģijas.
Ātra piegāde
Piegādājam 1–2 darbadienu laikā visā Latvijā.
Operatīva palīdzība pa telefonu
7 dienas nedēļā 8.00– 18.00.
Dažādi norēķināšanās veidi
Ar bankas pārskaitījumu vai skaidrā naudā piegādes laikā